top of page
IMG_3879.jpg
Image by Chris Haws
Image by DDP
esquema del corazón

T I P I   W E D D I N G S

Image by Priscilla Du Preez

A WALK ON THE
WILD SIDE

_MariaKCano664.jpg
Image by Chris Haws
Image by Jacalyn Beales

Tipi Camp Forest ofereix un espai natural, singular i únic, situat entre camps i boscos.

Un marc incomparable per a tot

tipus d´esdeveniments.

Més de 2.000m2 de bosc d´arbres centenaris, àmplia zona de jardí amb gespa, un antic cobert convertit en espai per banquets, porxo Arena Nude i els espectaculars tipis gegants amb il.luminació, son alguns dels racons que faran del vostre gran dia una experiència inoblidable.

SAY YES!

Hi ha tantes maneres de celebrar l´amor com persones hi ha al món, Com serà la teva?

Image by Nong V
0G0A6108-2.JPG
_MariaKCano165.jpg

the new black

Enllaços no convencionals per esperits lliures, naturals i salvatges   

 

WELCOME HOME

testimonis

GERARD M.

Un entorn preciós, tot molt ben cuidat fins al més petit detall. Nosaltres hi hem celebrat el nostre enllaç i els propietaris s'han desviscut e implicat amb nosaltres al 100%. La celebració ha sigut molt millor del que mai haguessim somiat i no tenim més que bones paraules i agraïments tant cap als propietaris com del lloc i l'entorn.

Al tipi s'hi dorm molt i molt bé, pots sentir com les fulles acaricien la tela al caure i els ocells al matí. El poble de Seva es ple de llocs boníssims i barats on anar a dinar/sopar i els voltants estàn plens de racons especials i camins per descobrir. Tot en conjunt fa que no vulguis marxar mai d'allà. Hi repetirem sens dubte!

Un lloc molt màgic!! -

LAURA M.

Veritablement els somnis es fan realitat. Tipi Camp és sens dubte un dels llocs més especials i màgics que he trepitjat mai, per això el vam escollir com a escenari pel nostre enllaç. I després, quan coneixes a Joan i Sara senzillament et sents com a casa i et transmeten des de primer moment el seu respecte i amor per la naturalesa i pels animals. Repetirem segur! -

PAULA&ESTER

Originalitat i comoditat!

El nostre enllaç va ser poc convencional i el lloc no podia ser menys!

La decoració un 10, espais amplis i molta llum. Tracte excel·lent. A Tipi Camp vam trobar aire fresc, bon gust, bon i sobretot preus justos! El lloc és preciós i els tipis van donar el toc especial sorprenent a tothom.

Un dia que recordarem sempre.

Gràcies per tot! -

bottom of page