TIPI CAMP

forest

TIPI WEDDINGS

SAY YES!

Hi ha tantes maneres de celebrar l´amor com persones hi ha al món. Com serà la teva?

A WALK ON THE  WILD SIDE

Parelles no convencionals que busquen enllaços atípics, naturals i salvatges: WELCOME HOME

testimonis

Un entorn preciós, tot molt ben cuidat fins al més petit detall. Nosaltres hi hem celebrat el nostre enllaç i els propietaris s'han desviscut e implicat amb nosaltres al 100%. La celebració ha sigut molt millor del que mai haguessim somiat i no tenim més que bones paraules i agraïments tant cap als propietaris com del lloc i l'entorn.

Al tipi s'hi dorm molt i molt bé, pots sentir com les fulles acaricien la tela al caure i els ocells al matí. El poble de Seva es ple de llocs boníssims i barats on anar a dinar/sopar i els voltants estàn plens de racons especials i camins per descobrir. Tot en conjunt fa que no vulguis marxar mai d'allà. Hi repetirem sens dubte!

Un lloc molt màgic!! -

GERARD M.

Veritablement els somnis es fan realitat. Tipi Camp és sens dubte un dels llocs més especials i màgics que he trepitjat mai, per això el vam escollir com a escenari pel nostre enllaç. I després, quan coneixes a Joan i Sara senzillament et sents com a casa i et transmeten des de primer moment el seu respecte i amor per la naturalesa i pels animals. Repetirem segur! -

LAURA M.

Originalitat i comoditat!

El nostre enllaç va ser poc convencional i el lloc no podia ser menys!

La decoració un 10, espais amplis i molta llum. Tracte excel·lent. A Tipi Camp vam trobar aire fresc, bon gust, bon i sobretot preus justos! El lloc és preciós i els tipis van donar el toc especial sorprenent a tothom.

Un dia que recordarem sempre.

Gràcies per tot! -

PAULA & ESTHER

ADREÇA

Camí de Can Co s.n

SEVA - Osona

Catalunya

CONTACTE

holatipicamp@gmail.com

 (+34)  626 82 11 49

SEGUEIX-NOS

© 2021 by TIPI CAMP FOREST